Google Verwijderverzoek

Door de jarenlange ervaring van Uit-Google.nl zijn wij in staat om effectieve verwijderverzoeken in te dienen bij zoekmachines als Google en Bing. Door onze geschiedenis aan succesvolle inzendingen hebben wij de expertise opgebouwd om spoedig een goede case voor u op te bouwen. Binnen één werkdag is uw verzoek verzonden en binnen enkele dagen heeft u een reactie vanuit Google.nl. Als u door ons een verwijderverzoek in laat dienen kunt u profiteren van een snelle procedure en een verhoogde slagingskans. Neem nu contact op met Uit-Google.nl via het contactformulier.

Het recht om vergeten te worden

Onder druk van het Hof van Justitie van de Europees Unie heeft Google een dienst uitgerold, waarbij personen een aanvraag tot verwijdering, uit de zoekresultaten, kunnen indienen. Dit wordt ook wel een Google Verwijderverzoek genoemd.

Uitspraak hof van justitie

Deze dienst is uitgerold nadat een Spaanse man gelijk kreeg in zijn zaak tegen Google. Op Google was een krantenartikel uit 1998 te vinden waaruit bleek dat de man destijds in de schulden zat. Volgens de man is deze informatie nu niet meer relevant en schaadt zijn reputatie.
Het Hof van Justitie van de Europees Unie oordeelde dat de krantenpublicatie rechtmatig is, maar dat Google gedwongen kan worden deze informatie te verwijderen uit de zoekresultaten.

Google Verwijderverzoek

Om in aanmerking te komen tot verwijdering moeten de resultaten ontoereikend, irrelevant of niet langer relevant, of buitensporig ten aanzien van de doeleinden waarvoor ze zijn verwerkt zijn.

Uit-Google.nl kan deze aanvraag tot verwijdering voor u indienen.  Door middel van een gratis telefonisch consult brengen wij uw case in kaart. Tijdens dit consult wordt de case geanalyseerd en wordt ons advies met u gedeeld. Wanneer uw case een kans van slagen heeft zullen wij de aanvraag voor u indienen. Doorgaans krijgen wij binnen enkele dagen een reactie vanuit Google op uw verzoek en of deze wordt gehonoreerd. Zodra wij een reactie hebben ontvangen zullen wij dit uiteraard zo spoedig mogelijk naar u terugkoppelen.

Vul het contactformulier in wanneer u wilt dat Uit-Google.nl deze aanvraag voor u indient.

Online Reputatiemangement

Wanneer u niet in aanmerking komt voor deze dienst of uw aanvraag wordt afgekeurd is de enige oplossing Online Reputatiemanagement. Online reputatiemanagement is het managen van de online reputatie, zoals het wegdrukken van negatieve berichtgeving in zoekmachines als Google en Bing.
Wij kunnen berichten niet verwijderen, wij zorgen ervoor dat de negatieve berichten verdwijnen naar pagina 2.

Call Now Button