Artikelen

doorUit-Google.nl

Google verwijderverzoek indienen

Het is mogelijk iets uit Google te laten verwijderen. Wel zitten hier een aantal belangrijke eisen aan vast. Om te beginnen is het mogelijk om bij google een verwijder verzoek in te dienen. U kan zelf een verwijder verzoek in dienen via Google. Een andere manier is het om dit door een gespecialiseerd bureau te laten doen. De ervaring leert dat de kans van slagen groter is wanneer een Google verwijderverzoek wordt gedaan door een gespecialiseerd bureau.

Lees meer

doorUit-Google.nl

Internet monitoring voor personen en bedrijven

Het internet en met name de ontwikkelingen in de zoekmachine wereld, hebben ervoor gezorgd dat mensen beschikking hebben tot heel veel informatie. Zo kunnen werkgevers met gemak informatie opzoeken over de persoon die net heeft gesolliciteerd. Mensen die opzoek zijn naar een nieuwe televisie hebben de mogelijkheid om verschillende producten met elkaar te vergelijken. En kunnen mensen die opzoek zijn naar een schilder, reviews lezen van mensen die al eerder gebruik hebben gemaakt van de dienst.

Lees meer

doorUit-Google.nl

Online reputatie managen in de zoekresultaten

Online reputatie speelt een steeds grotere rol in de hedendaagse samenleving. In de tijd van tegenwoordig heb je alle informatie tot je beschikking. Je kan overal achter komen door het simpelweg even te Googlen. Dit betekent echter wel dat alles wat er over jou of over jouw bedrijf te vinden is, ook beschikbaar is voor alles en iedereen!

Lees meer

doorUit-Google.nl

Online Reputatiemanagement, waarom?

Mensen kunnen jouw opzoeken in Google. Weet jij wel wat mensen tegenkomen, wanneer ze op jouw naam zoeken. Denk er eens over na wat jij zou doen als potentiele werkgever of als toekomstige klant. Deze partijen kunnen direct een beeld van je vormen. Dit beeld kan ervoor zorgen dat je wel of niet wordt aangenomen voor de nieuwe baan. Of dat een klant wel of niet met jou in zee gaat.

Lees meer

Call Now Button