Online monitoring

Online monitoring is een dienst gemaakt voor personen en bedrijven die graag willen weten hoe er over ze wordt gesproken op het internet. Door gebruik te maken van speciale monitoring software kunnen wij alles wat er over u wordt geschreven op websites en social media inventariseren.

Het nut van online monitoring

Mensen en bedrijven die willen groeien, moeten weten op welke punten zij zich kunnen verbeteren. Door de online ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het mogelijk geworden om dit beter te meten dan voorheen. Mensen hebben namelijk de mogelijkheid om op allerlei verschillende kanalen hun meningen te delen met de rest van de wereld. Of dit nu positief of negatief getinte berichten zijn, is het in beide gevallen handig om te weten wat er over u of uw bedrijf gezegd wordt.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan, dan wilt u niet dat er een vervelend bericht verschijnt in de zoekresultaten. Er bestaat namelijk een grote kans dat een werkgever u opzoekt op het internet, zelfs nog voordat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Met onze Online Monitor zorgen wij er voor dat u altijd op de hoogte bent van alle online verschenen berichten. Daarna kunnen wij hier in samenspraak naar handelen, zodat eventueel negatief beladen berichten kunnen worden bestreden op gepaste wijze.

Online Monitor voor Bedrijven

Voor een bedrijf is het misschien wel extra belangrijk om te doen aan online monitoring. Wanneer een bedrijf aan een nieuwe marketing campagne begint, wil het natuurlijk wel weten of deze aanslaat. Of misschien wordt er wel een nieuw product op de markt gebracht, maar komen hier vervolgens veel klachten over binnen. Wanneer deze reacties worden gemonitord, kunnen klachten snel worden behandeld. Zo zullen klanten een hogere waardering krijgen voor de toegepaste service en het bedrijf. De kans op een herhaal aankoop wordt hierdoor een stuk hoger.

Wilt u meer te weten komen over de dienst online monitoring, neem dan contact met ons op!

Call Now Button