Ontgooglen

Wat is ontgooglen?

Heeft u last van negatieve berichten op het internet? Of staan er privé gegevens verspreid in Google? Mensen kunnen gemakkelijk veel informatie vinden over u door een zoekopdracht uit te voeren in Google. Er kan informatie naar voren komen die niet wenselijk is voor uw online reputatie. Om dit tegen te gaan kunt u deze informatie ontgooglen. Ontgooglen is informatie over personen of zaken onvindbaar maken die gepubliceerd worden in de zoekmachines. Door het ontgooglen van ongewenste informatie zorgt u ervoor dat de informatie niet direct zichtbaar is in de zoekresultaten van Google. Ontgooglen is een onderdeel van Online Reputatiemanagement.

Start vandaag nog met Ontgooglen!

Heeft u last van negatieve zoekresultaten in bijvoorbeeld Google of Bing? Dan is Ontgooglen dé meest geschikte oplossing voor u! Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij dit effectief en snel kunnen oppakken. Vul nu het contactformulier in!

Hoe komt Google aan uw informatie?

Google identificeert constant alle webpagina’s op het internet. De inhoud van deze webpagina’s wordt gelezen door een bot of een spider. Wanneer de inhoud gelezen is wordt de tekst overgebracht naar een database. Elke webpagina krijgt dan een waarde van relevantie door Google. Hiermee wordt vastgesteld hoe belangrijk een pagina is, waardoor de positie in de zoekresultaten van Google bepaald kan worden.

Belang van een goede reputatie

Mensen zijn zich steeds bewuster geworden van het belang van een goede reputatie. Steeds meer mensen hebben last van hetgeen in het verleden op het internet is geplaatst. Bovendien wordt er steeds makkelijker en sneller allerlei informatie op het internet geplaatst met behulp van social media. Sociale netwerken maken het gemakkelijk om klachten over personen of bedrijven in het openbaar te krijgen. Door deze informatie te verwijderen of weg te drukken uit Google krijgen mensen de kans om een positief imago op te bouwen.

Call Now Button