Over ons

Uit-Google.nl is een organisatie die zich inzet voor de online reputatie van u of uw bedrijf. Het online werkgebied brengt vele mogelijkheden met zich mee. U heeft de mogelijk uzelf te laten zien aan alles en iedereen. U bent alleen niet de enige die informatie kan verspreiden. Andere mensen kunnen dit ook. Of dit nu positief is of negatief, het is in beide gevallen verstandig om deze informatie in te kunnen zien.

Uit-Google.nl

Uit-Google.nl maakt dit mogelijk. Alles wat er over u verschijnt op het internet kan worden ingezien, zodat er tijdig op kan worden gereageerd. Dit doen wij door gebruik te maken van speciale monitor software. Bent u benieuwd naar wat mensen over u zeggen op het internet? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Negatieve berichten wegdrukken

Naast het inzichtelijk maken van online uitingen, zijn wij ook in staat iets met negatieve resultaten te doen. Ervaart u hinder vanwege een negatief getint bericht uit het verleden? Dan kunnen wij hier zeker iets aan doen. Wij geloven namelijk in een tweede kans voor iedereen. Wij zorgen ervoor dat u niet de rest van uw leven last heeft van een voorval uit het verleden. Beginnen met een schone lei is wat wij voor ogen hebben. Echter moet worden gezegd dat wij niet met iedereen in zee gaan. Wij hebben strikte regels opgesteld waaraan moet worden voldaan, voordat wij met een klant in zee gaan. Zo verlenen wij alleen onze diensten wanneer het een ethisch verantwoorde situatie betreft. Opdrachten die in strijd zijn met de Nederlandse wetgeving, zullen wij niet in behandeling nemen.

Meer dan acht jaar ervaring

Ons team bestaat uit specialisten met meer dan acht jaar ervaring in het verbeteren van online reputaties. Wij zijn altijd beschikbaar voor vragen. Wilt u meer te weten komen over wat wij voor u zouden kunnen betekenen, kunt u altijd bellen of het contact formulier invullen op de website.

Call Now Button