Google verwijderverzoek indienen

doorUit-Google.nl

Google verwijderverzoek indienen

Het is mogelijk iets uit Google te laten verwijderen. Wel zitten hier een aantal belangrijke eisen aan vast. Om te beginnen is het mogelijk om bij google een verwijder verzoek in te dienen. U kan zelf een verwijder verzoek in dienen via Google. Een andere manier is het om dit door een gespecialiseerd bureau te laten doen. De ervaring leert dat de kans van slagen groter is wanneer een Google verwijderverzoek wordt gedaan door een gespecialiseerd bureau.

Google verwijderverzoek. Wat zit er achter?

Bedenk goed bij een positief antwoord op de verwijderverzoek dat u slechts uit Google wordt verwijderd. Uw negatieve bericht blijft wel gewoon zichtbaar op de betreffende website. Onderneem na het verzoek verdere stappen. Neem contact op met de webbeheerder van de betreffende website. Het is vaak een goed een idee om ook dit door een gespecialiseerd bureau te laten doen. Zij kunnen u informeren en adviseren bij iedere situatie.

Bij sommige beheerders is het namelijk niet verstandig om contact op te nemen. Bij bepaalde situaties zullen de beheerders een verwijderingsverzoek zien als het willen verdoezelen van de waarheid. Dit kan er voor zorgen dat een verzoek stof doet opwaaien en dus het tegenovergestelde effect zal hebben.

Hoe onderneemt u actie

Wanneer u een resultaat in Google ziet die u graag verwijderd wil hebben. Bedenk dan goed of de gevonden resultaten relevant zijn voor Google. Het is ook zo dat hoe ouder een bericht is hoe eerder een verwijderverzoek kans van slagen heeft.

Er zijn meerdere opties om uit te kiezen bij een verwijder verzoek:

  • Content die niet op de waarheid baseren
  • Materiaal die alleen bestemd zijn voor volwassenen
  • Het overtreden van het beleid van Google
  • Het overtreden van de juridische wetgeving
  • Het schenden van de auteursrecht

Google beheert natuurlijk niet het internet. Wanneer het terecht is zal Google alleen kunnen helpen om de resultaten uit Google te verwijderen. Het zal dan nog wel op internet zichtbaar blijven.

Over de auteur

Uit-Google.nl administrator

Al meer dan 10 jaar begeleidt Uit-Google.nl bedrijven en personen in het succesvol opschonen van hun online reputatie. Uit-Google.nl is de ideale oplossing tegen negatieve berichtgeving op het internet. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Call Now Button